Year End Giveaway By Cik Bunny



Jom join contest GA yang dibuat oleh cik bunny, banyak hadiah yang menarik untuk anda.


How To Join:

  1. Terjah 3 page ni sampai loading habis: http://bit.ly/kzpKNi , http://bit.ly/T3gimadan http://bit.ly/ShG5YX
  2. Follow blog ni dan my blogshop.
  3. like facebook fanpage InspireBunny [dot] Blogspot , Bunny Inspired dan subscribe my fb acc.
  4. Buat entry bertajuk "Year End Giveaway By Cik Bunny" , letak banner giveaway dan link entry giveaway ni dalam entry korang. COPY BANNER DI SINI.
  5. tinggalkan LINK ENTRY GIVEAWAY ni di bahagian komen blog ni. Kat tempat lain tidak diterima. Pastikan betul betul patuhi semua syarat diatas. Jika tidak, bukan sahaja kemenangan ditarik balik malah terlepas update penting giveaway ni (tak tanggung =p)  
  6. Jika ada twitter dan ig, Follow my twitter: https://twitter.com/InspireBunny dan instagram:http://instagram.com/inspirebunny (atau twitter/instagram: @inspirebunny).
    jangan lupa share this giveaway sebab Cik Bunny nak bagi hadiah online kalendar Hello Blogger 2013 kepada semua peserta yang dah join ga ni sebagai tanda penghargaan (sekiranya ga ni terima lebih dari 100 penyertaan).


    1 comment :

    1. dari segmen yang sama . :)

      http://www.cikfie.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunny.html

      ReplyDelete

     

    Copyright 2015 © Macam Macam Cite. Design by Ayu Barbydol