Daftar Streamyx 1mb = serendah RM68, percuma tablet.


Untuk makluman anda, pakej ini hanya untuk pelanggan baru streamyx sahaja. Kepada yang telah sedia ada talian tetap TM, tetapi masih tidak pernah melanggan stremyx, anda juga layak untuk mendaftar pakej netbook ini. 


RM68 = speed 1Mbps
RM83 = speed 2 MbpsRM88 = speed 4Mbps
Maklumat ringkas mengenai pakej ini:
  • Tiada Yuran Penyambungan (Jimat RM50)
  • Tiada Yuran Pengaktifan (Jimat RM75)
  • Tiada Yuran Pemasangan (Jimat RM88)
  • Cuma perlu bayar Deposit Perkhidmatan RM75, Duti setem RM10 dan bayar kontraktor untuk pendawaian RM30 - RM50.
  • Belum ada talian STREAMYX, kalau ada kena terminate dan buat yang baru
  • Stok terhad,Siapa cepat dia dapat...
  • Kontrak langganan selama 36 BULAN, dan kalau terminate awal kena PENALTI RM600.00 
  • Hanya SATU akaun sahaja dibenarkan untuk pakej ini...
  • Tidak dibenarkan untuk menukar kepada UNIFI atau menurun taraf pakej...
  • Dokumen diperlukan ialah salinan Mykad, borang permohonan dan salinan slip gaji..
  • Hanya borang permohonan asal sahaja yang diterima...


Consumers have the options to go for higher speed at cheaper price(4Mbps at RM88)  Those who signed up for the new package will receive:
  • Streamyx broadband Internet access with speeds starting from 1mbs
  • One (1) FREE Streamyx Zone account and access
  • One (1) FREE wireless modem with a 12-month warranty period
  • One (1) Streamyx email account (xxx@streamyx.com)
  • Add-on choice of the RM10 Call Plan
  • Waiver of installation fees (RM88) and activation fees (RM75)

186 comments :

  1. Banyak jugak keistimewaan benda nie..

    Di sini, saya nak perkenalkan sebuah kedai online yang wajib anda kunjungi terutamanya adik2 akak2 yang suka beli secara pukal atau agent2 dropship seluruh Malaysia ^_^

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/10/esgesee-korean-fashion-online.html

    ReplyDelete
  2. mcm mana nak apply?
    banting selangor

    ReplyDelete
  3. tolong pm saya lebih detail mngenainya...

    ReplyDelete
  4. email saya :- wunancloud@gmail.com

    ReplyDelete
  5. ada lagi tak offer ni? email saya: sisoren@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Ada lagi ke pakej ni?...Saya dari kulai johor. Skrg ni saya dh ada streamyx pakej 1mbbs RM110 dan dh habis kontrak. Boleh ke kalau saya nk terminate yg lama dan tukar kpd pakej 4mbbs RM88 guna nama wife saya? email saya ~ branjuki@gmail.com

    ReplyDelete
  7. I am interested. My email is kinccc@gmail.com
    Please PM

    ReplyDelete
  8. Sangat berminat..boleh emel saya tak.. norazam@gmail.com

    ReplyDelete
  9. maaf lmbt bls..
    sila kunjungi ke tm yang berdekatan ye..

    ReplyDelete
  10. Xdpt pun tablet free

    Padahal dlm pakej perjanjian di tulis Free Tablet

    TM Streamyx PENIPU

    ReplyDelete
    Replies
    1. AKAK DAFTAR BILER...SKRG DA DAPAT KE TABLET FREE TU

      Delete
  11. belum sampai lg tu agaknya.. sbb member ni register streamyx dah dapat tab tu cuma mmg lambat.. harap bersabar ye Mama Emas..

    ReplyDelete
  12. is this package still available? pls send me the details. my email is joyceyun617@gmail.com. Thank you!

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  15. PLEASE pm me crazybrandedstuff@gmail.com. really intrested. 2 user want register. im from Melaka.

    ReplyDelete
  16. Sya pn msih blum trima tablet prcuma tu...dpt msg dri tm kata dh di pos smula n ada bgi tracking no pos laju tpi cek kt pos laju tracking no tu tkda pn...tm please explain., u tm got big names so please keep ur promise

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tanye,,cmne performance die?Okay ke?Cite experience skit boley?

      Delete
  17. dh dekat 2 bulan sy tunggu tablet x sampai2..bila sy tanya tm dia kt lambat skit seb nk bg tab HP ..so tunggu n tungguu..kalo x dpt gak nk masuk 3 bulan..sy nak kol la tm..

    ReplyDelete
  18. dh dekat 2 bulan sy tunggu tablet x sampai2..bila sy tanya tm dia kt lambat skit seb nk bg tab HP ..so tunggu n tungguu..kalo x dpt gak nk masuk 3 bulan..sy nak kol la tm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai sgt mitak kot, tu lmbt dpt..

      Delete
  19. Already receive the tab..tq tm (natsys computer tablet)

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. Tolong pm saya jika masih ada.
    email : sharul.nizam1901@yahoo.com
    Terima kasih ye~!!

    ReplyDelete
  22. berminat Pm segera...nazembenahmad@gmail.com

    ReplyDelete
  23. saya amat berminat pakej rm88 sbln....tlg call saya segera utk urusan register...no hp 0192847812 @ email kayrollpersona@gmail.com..urgent

    ReplyDelete
  24. saya amat berminat pakej rm88 sbln....tlg call saya segera utk urusan register...no hp 0192847812 @ email kayrollpersona@gmail.com..urgent

    ReplyDelete
  25. berminat dgn 4mb.. sla pm saya fznfizan@yahoo.com.. hendak pakai cepat

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  26. Sy berminat pakej 68/bulan. Tlong emal detal ke johngiler90@gmil.com. tq

    ReplyDelete
  27. Jika pakej ni masih ad mintk pm sy ye..area jasin melaka..0183111406-wassap

    ReplyDelete
  28. Pakej Masih Ada Ke ? Please Whatsapp 0126564747 Thanks !

    ReplyDelete
  29. Pm 999newkidz999@gmail.com urgent thx

    ReplyDelete
  30. Jika pakej ni masih ad mintk pm sy ye..area jasin melaka..0183111406-wassap

    ReplyDelete
  31. PRomosi ni stiil ad ke?? Sy area perlis.. please email sy aya_ampang92@yahoo.com..

    ReplyDelete
  32. PRomosi ni stiil ad ke?? Sy area perlis.. please email sy aya_ampang92@yahoo.com..

    ReplyDelete
  33. Area perlis ad x?? Email sy aya_ampang92@yahoo.com.. nak sgt please..

    ReplyDelete
  34. ada lg tak pakej ni..dulu ada agen offer tapi terpksa tolak sbb nk pkai duit..kalau ada emel hafizlukman_92@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. Sy berminat pakej 68/bulan. Tlong emal detal ke ike_masin@yahoo.com. tq

    ReplyDelete
  36. Pm sy pless..sy berminat..0196555576

    ReplyDelete
  37. Pm sy pless..sy berminat..0196555576

    ReplyDelete
  38. Pm saya..saya berminat jika masih ada ..area kedah..0194516561 atau kamarulnzam@gmail.com

    ReplyDelete
  39. area muar johor package nie ada lg x.pls contact me at 0134373110(call),0176363110(whatsapp) or manz2174@gmail.com

    ReplyDelete
  40. memang utung dpt internet murah dan dapat tab surface...

    boleh pergi ke tm yg berdekatan

    ReplyDelete
  41. Aku hantar borang last2 minit sebelum tutup ..area kedah tutup bln 12...tunggu pnya tunggu sampai bln 2 aku p tanya tm...depa kata yg borang aku xada pun...depa bagi hilang borang aku hampeh betul...aku bt laporan kat tm hq ..arini tm alor setar call nak psang streamxy...depa bg pakej home jimat hebat...harga sama gak dengan yg lama ni..beza dapat tablet hp(hp8 g2) yg spec dia plg low dr tablet yg bg dulu..apa2 pun janji dpt 4mbs byr rm88 ja...bye2 maxis berukband......JD CUBA P TANYA TM ADA TAK PAKEJ HOME JIMAT HEBAT INI KAT KWSN LAIN..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki bro..tahniah dpt mohon..

      Delete
    2. tablet android ka? ingATkan tablet window

      Delete
  42. pm pls...acyf92@gmail.com, area kuching sarawak :)

    ReplyDelete
  43. berminat...ada lg x promotion ni??pm noorrawaidaomar@gmail.com

    ReplyDelete
  44. ada lagi ke promo?
    pm di iz_consultancy@yahoo.com boleh

    ReplyDelete
  45. jiko80@gmail.com pls email me detail

    ReplyDelete
  46. saya nak daftar pakej rm88 sila email saya miaboon@yahoo.com atau call saya 012-4085304

    ReplyDelete
  47. saya amat berminat pakej rm88 sbln....tlg call saya segera utk urusan register...no hp 0168667000 @ email hk99office@hotmail.com..urgent

    ReplyDelete
  48. Masih ada lagi tak promo ni area kedah..sy ada gunakan stremyx di rumah yg dh tamat contract..nk terminate pasang 4mbps pakej ini..email saya jika pakej ni masih available..are.fizy@gmail.com

    ReplyDelete
  49. wazira85@gmail.com....ada lagi x promo ni?area sp kedah ada x?

    ReplyDelete
  50. da lagi x promo ni?area butterworth ada x ? whatsapp or call 0184695101, henghuyenhao@gmail.com

    ReplyDelete
  51. Sekinchan (Negeri Selangor) dapatkan pakej RM 68 1mbps tak? whatsapp or call 016-9634109

    ReplyDelete
  52. Sy berminat pakage streamyx rm68.. Whatappas 0192389456 jika masih ada

    ReplyDelete
  53. Sy berminat pakage streamyx rm68.. Whatappas 0192389456 jika masih ada

    ReplyDelete
  54. Sy berminat email sy miz_jue@yahoo.com..or whatsapp 0137416904..tq

    ReplyDelete
  55. saya berminat sila ctc saya 0192773368

    ReplyDelete
  56. please contact 0162330614

    ReplyDelete
  57. please contact 0162330614

    ReplyDelete
  58. saya berminat..0194752207.. mabmana@gmail.com..

    ReplyDelete
  59. Sy berminat tlg pm matttenang@gmail.com

    ReplyDelete
  60. sya berminat ad lgi ke pakej ni tlg pm saya area pahang emier92@gmail.com

    ReplyDelete
  61. masih ada pakej ni? berminat dgn pakej rm88

    ReplyDelete
  62. saya berminat juga. call/ whatsapp 0139818137 atau emel
    mohd_fauzi@yahoo.com.my
    tk

    ReplyDelete
  63. Minta jasa baik pm detail ke kingdiawehsut@gmail.com

    Terima kasih

    ReplyDelete
  64. Saya minat juga. sila contact 0164844062

    ReplyDelete
  65. sy berminat. 0197534843 hanif. terima kasih

    ReplyDelete
  66. I want too, whatsapp me 0124010406

    ReplyDelete
  67. I want too....teresathien@gmail.com

    ReplyDelete
  68. ada lgi tak pakej ni? sy berminat .
    email : mikkikaito@y.c
    phone : 0177702743

    ReplyDelete
  69. Untuk warga Pahang yang berminat dengan pakej ni , boleh berhubung dengan saya Hafizal TM Agent Pahang 019-9377794 atau like FB saya Kuantan Streamyx & UNIFI Reseller.

    ReplyDelete
  70. Available di Ipoh tak?
    minghan1219@gmail.com

    ReplyDelete
  71. Masih ada tak pakej ni di kl..jalan semarak

    ReplyDelete
  72. pakej ni masih available tak di perlis?

    ReplyDelete
  73. masih ade ke pakej ni??? tlg cntct 0127734360

    ReplyDelete
  74. Masi ada pakej ni ka..area kota kinabalu sabah..plz email..meralgear@gmail.com.

    ReplyDelete
  75. Pm saya dari penang.. azmangazali@gmail.com

    ReplyDelete
  76. pm saya..madstorezz@gmail.com..dari ipoh..sangat berminat..

    ReplyDelete
  77. pm saya..gjoyayiem@gmail.com..dari sabak bernam..sangat berminat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kpd yg berminat, Pakej ni masih ada

      Sila layari: http://www.jomunifi.com/pakej-streamyx-jom-jimat-dengan-tablet-percuma/

      Delete
  78. saya berminat juga… call/ whatsapp 0139451071 email ezqu92@yahoo.com. tk

    ReplyDelete
  79. saya berminat juga… email yusz10@yahoo.com. tk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kpd yg berminat, Pakej ni masih ada

      Sila layari: http://www.jomunifi.com/pakej-streamyx-jom-jimat-dengan-tablet-percuma/

      Delete
  80. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  81. ada lagi ke ni ? email sonicblow98@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kpd yg berminat, Pakej ni masih ada

      Sila layari: http://www.jomunifi.com/pakej-streamyx-jom-jimat-dengan-tablet-percuma/

      Delete
  82. Replies
    1. http://www.jomunifi.com/pakej-streamyx-jom-jimat-dengan-tablet-percuma/

      Delete
  83. ad lg tak..?? area sungai petani,kedah

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.jomunifi.com/pakej-streamyx-jom-jimat-dengan-tablet-percuma/

      Delete
    2. Saya Tan dari Penang, saya ada ramai customer berminat, sila contact saya 0124144774 / email: jamestanmengsoon@gmail.com

      Delete
  84. Kpd yg berminat, Pakej ni masih ada

    Sila layari: http://www.jomunifi.com/pakej-streamyx-jom-jimat-dengan-tablet-percuma/

    ReplyDelete
  85. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  86. Stock tablet kate nye dh abis...tgh tggu stock baru tp katenye akan dpt tablet china lps ni..betul ke?
    Awal tahun 2015 user terima hp tablet..

    ReplyDelete
  87. Stock tablet kate nye dh abis...tgh tggu stock baru tp katenye akan dpt tablet china lps ni..betul ke?
    Awal tahun 2015 user terima hp tablet..

    ReplyDelete
  88. I am interested. Pls email godgame78@gmail.com

    ReplyDelete
  89. Saya berminat juga. Please email ke hudari57@yahoo.com. tkasih

    ReplyDelete
  90. Dah pasang dah minggu lepas..tgh tggu tab..x tau tab ape dpt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fazly camna ang boleh dapat. ken interview dulu ke. katanya kt area kawasan rumah bpendapatan rendah je. yuran pasang semua kena berapa whatsapp saya 017-5639638 nak tau serba sedikit pasal streamyx ni nk pasang kat umah mak yah kat kampung

      Delete
    2. Aku pi tm point trus bg slip gji ngan ic je..gji nk bwh 4rbu bru blh..ckp nk tnya pakej jimat hebat..

      Delete
  91. saya berminat... camna nak dapatkannya...

    my contact:

    013-4491884
    areef7799@gmail.com

    ReplyDelete
  92. ada lagi tak? saya berminat.
    whatsap saya 0126603684. tq

    ReplyDelete
  93. Sya berminat watsap sya 0132182260

    ReplyDelete
  94. Sya berminat watsap sya 0132182260

    ReplyDelete
  95. saya berminat watsap saya 0162524874

    ReplyDelete
  96. Sy da sbulan lebih apply. Tak da feedback apa2 pun.

    ReplyDelete
  97. sama la daftar lah 1 bulan blum ada apa2 lgi

    ReplyDelete
  98. Da register 2mggu..da call tm point pon.sampai ke sudahnye,disuruh lak g tm point ambk sndr tab.tu pon katenye kalau ade stok.padehal...mse mamat yg dtg promo kat uma aku,dye ckp tab masih ade stok n nk clearkn cpt ujung bln 10.n tab akn dhantar dpn uma lg....KATENYE LA.xpe...aku tggu dgn penuh SABO..

    ReplyDelete
  99. boleh x wsup sy 0126233137..macamana nk aply..tp kat umah da ada stremyx..boleh tutup acc sedia ada x.

    ReplyDelete
  100. saya dah lama tunggu tablet tapi ...lama sangat ...hujung tahun baru dapat..

    ReplyDelete
  101. Saya dah pasang Streamyx ni. Masa apply mmg minta pakej rm88 4mbps. Pastu kontraktor pasang dpt 1mbps. Saya ckp saya apply 4mbps. Dia kata nanti TM call. 2 minggu saya msg agent tu. Dia ckp kawasan tu xder port 4mbps sebab kawasan tu ada Unifi. Rasa tertipu sgt.

    ReplyDelete
  102. area setiawan ade tak???? plz cal 0149442243

    ReplyDelete
  103. I want to register. Please send more detail to 0109312218.

    ReplyDelete
  104. I want to register. Please send more detail to 0109312218.

    ReplyDelete
  105. Maaf tuan tanah, saja nk iklan
    Nk daftar pakej ni boleh email saya di mylibra69@gmail.com
    Syarat utama tak pernah langgan mana2 pakej dari tm dan berpendapatan rm3000.00 sebulan.
    Terima kasih

    ReplyDelete
  106. Replies
    1. if x salah still available tapi depend dgn area untuk pakej ni

      Delete
  107. kalau dah langgan dgn tm (streamyx) dah tak boleh lgi ker.
    berminat ni nak ambil pakej rm88.area pasir gudang. ni no phone saya.kalau boleh lagi lah 0177601184

    ReplyDelete
  108. kalau dah langgan dgn tm (streamyx) dah tak boleh lgi ker.
    berminat ni nak ambil pakej rm88.area pasir gudang. ni no phone saya.kalau boleh lagi lah 0177601184

    ReplyDelete
  109. area georgetown penang ada lg pakej ni?
    pm me please 010-2539215

    ReplyDelete
  110. Iklan dapat tablet microsoft windows tapi bila dapat hanga tablet android biasa yang jenama pun tiada. Telefon pun kata cordless, bila dapat hanya telefon biasa je. Bila tanya TM, jawab stok tablet & telefon dah habis. Senangkan cara TM niaga?

    ReplyDelete
  111. nak jugak...

    http://ayubarbydol.blogspot.my/

    ReplyDelete
  112. saya mahu apply, dekat seri kembangan ada

    email: kmcheah2002@yahoo.com

    ReplyDelete
  113. saya mahu apply, dekat seri kembangan ada

    email: kmcheah2002@yahoo.com

    ReplyDelete
  114. area sungai ara, penang ada lg pakej ni?
    pm me please 014-3497881

    ReplyDelete
  115. Area butterworth ada lagi pakej ni?
    Tlg pm saya 0174730201

    Tq

    ReplyDelete
  116. area Johor ada lags pakeh ini? Tolong email saya pooyen@yahoo.com.

    Terima Kasih.

    ReplyDelete
  117. saya berminat boleh email saya ke sangkelembaitz@yahoo.com untuk package ini plss

    ReplyDelete
  118. Saya juga berminat, pakej ini ada lagi? bole email detail kepada afpriezza@yahoo.com

    ReplyDelete
  119. area pasir gudang, plz pm 0137234380

    ReplyDelete
  120. email sy fikah_88@yahoo.com....area nilai nk pakej 88

    ReplyDelete
  121. ADada lagi ke pakej ni? kalau ada area kl whatsapp plzz... +60106258851

    ReplyDelete
  122. saya berminat dengan pakej ni..whatsapp sya di no ni 0143244943

    ReplyDelete
  123. ada lagi ke??blh wassap sy 0137284749 sy berminat

    ReplyDelete
  124. saya berminat. mcm mana nak contact? email saya, amzarhanis@gmail.com

    ReplyDelete
  125. berminat. nak contact macamana? whatsapps 0133637471

    ReplyDelete
  126. saya berminat jika masih ada.boleh hubungi email redzexe@gmail.com
    Lokasi : Batu Berendam, Melaka

    ReplyDelete
  127. saya berminat jika masih ada.boleh hubungi email redzexe@gmail.com
    Lokasi : Batu Berendam, Melaka

    ReplyDelete
  128. Ada lagi tak pakej nih??Saya sangat berminat, ws saya 0175931017..lokasi : kodiang kedah

    ReplyDelete
  129. nak sgt... wasap sy 0196868441

    ReplyDelete
  130. nak sgt... wasap sy 0196868441

    ReplyDelete
  131. nak sgt... wasap sy 0196868441

    ReplyDelete
  132. Assalam.. Saya tengah mencari internet yang murah, 4mbps. Pakej ini masih ada ker? tolong whatsapp saya 01110837476.

    ReplyDelete
  133. Assalam... utk makluman saya adalah pengguna streamyx pakej 1mbps RM68...saya nak tahu cara upgrade ke pakej 4mbps RM88.. Adakah saya juga layak dpt tablet.. harap dpt bantuan....... thanks

    ReplyDelete
  134. salam...saya tgh mencari promo ini, boleh email saya details.
    muhammadfirdaus1986@gmail.com - lokasi shah alam

    tq

    ReplyDelete
  135. salam...saya tgh mencari promo ini, boleh email saya details.
    muhammadfirdaus1986@gmail.com - lokasi shah alam

    tq

    ReplyDelete
  136. Saya juga berminat, pakej ini ada lagi? bole email detail kepada ezal244@gmail.com

    ReplyDelete
  137. Saya juga berminat, pakej ini ada lagi? bole email detail kepada kbkiew@gmail.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  138. Saya juga berminat, pakej ini ada lagi? bole email detail kepada azarulazmeer8752@gmail.com @ ws 0175350536
    terima kasih

    ReplyDelete
  139. Saya juga berminat, bole email detail kepada noorawhat@gmail.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  140. Sy berminat pakej 1mbps
    jef_ngeeks@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  141. Tahun ni masih ada lagi ke promo ni...
    zen_cof@yahoo.com

    ReplyDelete
  142. nk wifi tm 190 felda mengkawang

    ReplyDelete

 

Copyright 2015 © Macam Macam Cite. Design by Ayu Barbydol