SEGMEN : Blogwalking CUTI SEKOLAH Bersama Cikgu Ayu





Syarat - syarat nye senang aje :)
1. Follow blog Cikgu Ayu 
2. Tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu
3. Gam kuat - kuat banner comel diatas dan linkkan ke entry ini
4. Kalau nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...
5. Siap....gam kuat - kuat kat ruangan komen entry ini

Dateline adalah pada: ISNIN 23/3/2015 jam 10.00 malam 


P/s: Kalau tak ada buat apa-apa cuti sekolah ni, moh ler join segmen Cikgu Ayu ni :) 

11 comments :

  1. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... ayu dah buat senarai peserta.. jom sama2 ayu kita blogwalking ke blog kawan2.. follow mereka..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/senarai-peserta-segmen-blogwalking-cuti.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dan follow sekali. Datang dari segmen yg sama

    dielacraft.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    Selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  3. salam...ida singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  4. Hai...dtg dari segmen yg sama BW kat cne http://themagicwhisper.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dr segmen yg sama follow n blogwalking sekali..http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  6. Tq singgah di blog Sha, Sha singgah balik sini :)

    http://awansayatasana.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  7. singgah, follow & klik iklan dekat sini.. :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  8. Salam kenal ;)

    CN datang dari segmen yang sama ; http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  9. Happy Blogwalking awak :)
    Jemput JOIN sekali GA iPhone 5S :)

    ReplyDelete
  10. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete

 

Copyright 2015 © Macam Macam Cite. Design by Ayu Barbydol